2014/02/17

Crearea unui magazin Online

Crearea unui magazin online este posibila si fara prea multe cunostinte in domeniu datorita platformei Shopmania folosita deja de peste 5.000 de magazine online.
platforma magazin onlineUtilizatorii acestei platforme au posibilitatea de a opta pentru un subdomeniu (creearea acestuia este gratuit) sau un domeniu propriu(platit). Pasii care trebuie urmati sunt extrem de simpli si cu siguranta va veti familiariza rapid cu el.

Pentru inceput va inregistrati pe Shopmania prin click pe Porneste magazin unde completati cu nume, adresa de e-mail, alegerea unei parole si a unui nume de magazin. Adresa de e-mail va trebui confirmata ulterior!
In pagina urmatoare va alegeti un domeniu sau subdomeniu,categoria din care face parte magazinul si  continuati prin click pe Salveaza si Continua
Creaza magazin online

Dupa setarile domeniului veti fi redirectionat spre panoul de control al magazinului creat unde il puteti configura dupa bunul plac folosindu-va de bara de navigare din partea de sus a paginii.

Explicarea functiilor si utilizarii barei de navigare:



magazin shopmania

La Setari veti putea seta metodele de contact ale magazinului, metodele de livrare, de plata, domeniu si altele.

La Continut puteti edita linkurile care apar pe site-ul magazinului.
La Design puteti modifica aspectul magazinului prin selectarea unei teme, incarcarea unui logo,unui favicon si alegerea fonturilor.
La Catalog produse puteti adauga produse in magazin, face categorii si subcategorii.
La Comenzi veti gestiona comenzile primite care bineinteles trebuie confirmate si trimise in cel mai scurt timp.
In partea dreapta a barei va aparea site-ul iar pentru a crea unul nou dati click pe acea sageata si pe Creaza magazin nou.
Daand click  pe acele 2 inele de lant in forma de un 8 inclinat aveti posibilitatea de a vizualiza site-ul si modificarile pe care le-ati facut acestuia.
Este o platforma usor de utilizat si in cazul in care va ganditi sa va creati un magazin online cu siguranta ar trebui sa incercati Shopmania.
magazin online
Aceasta este o pagina de magazin creata de mine in aproximativ 30 de minute mai mult pentru a incerca platforma.
 Cu putin timp ivestit se poate crea un magazin cu un design frumos si profesional.
Desii exista posibilitatea crearii unui subdomeniu, find vorba de un magazin unde vindeti produse online un domeniu propriu consider ca este necesar.
In cazul in care nu va descurcati ma pot ocupa eu de crearea magazinului vostru. Contactati-ma!

Niciun comentariu:

Spune-ti parerea:

invata-online.blogspot.com Web analytics